Posted on

7 November: lecture by Joan Puigcercós

With the prospect of elections in Catalonia Day 25 November, Catalan Luxembourg Center has invited most of the political forces that form part of the Parliament of Catalonia to send a representative to tell us your views on the current situation in Catalonia.

(c) ERC

El primer convidat en parlar-nos serà en Joan Puigcercós, d’Esquerra Republicana de Catalunya, amb qui ens trobarem al local del CCL (88, Rue de la Semois; Luxembourg Ville) el dimecres 7 at 18.30.

Puigcercós és diputat al Parlament de Catalunya per ERC, a més de president del grup d’aquest partit al Parlament de Catalunya. En el passat, va ser Secretari General d’aquesta formació, conseller de la Generalitat i Diputat al Congrés a Madrid. He 2005 ens va parlar sobre l’Estatut: serà molt interessant escoltar el seu punt de vista sobre el moment actual.

Les properes conferències seran el dia 12 amb Salvador Milà (Iniciativa per CatalunyaEls Verds) i el dia 14 amb Santiago Fisas (PP). Estem a l’espera de la confirmació dels representants de CiU i PSC.