Posted on

Weekend Activities

This weekend, Catalan Centre organizes two activities (and took the opportunity to inform you of an activity organized by an institution presence Catalan Luxembourg):

Wednesday 12, at 16.30, local CCL (88, Rue de la Semois; Luxembourg Ville), hem organitzat un campionat de Risk. Aquest famós joc de taula posa a prova la capacitat estratègica dels participants des de la dècada de 1950. However, l’atzar hi té un pes molt important. If you want to participate, write to our contact address.

Wednesday 13, at 16.30 i al local del CCL, tindrem una tarda de cinema per a tota la família. Projectarem la pel·lícula infantil Lorax: a la recerca de la Trúfula perduda. La cinta explica la història d’un noi que busca l’objecte que li permetrà guanyar-se l’amor de la noia dels seus somnis. En el seu camí, coneixerà la història de Lorax, una criatura que lluita per protegir un món en perill d’extinció. Oferirem crispetes i sucs. Us demanaríem que us inscrivíssiu a ladreça de sempre.

Finally, informem que tant dissabte com diumenge la Philharmonie de Luxemburg acull un festival de Cant Coral anomenat «Fête des ChoeursChorefest». Entre d’altres, hi participa el Cor Infantil Amics de la Unió, Granollers. Admission is free, però la reserva és obligatòria. Podeu trobar més informació a la pàgina de la Philharmonie.