Posted on

Wednesday 27 January: The plague (Series Film Center Catalan)

xxi_cicle_cinema

Wednesday 27 comença el XXI Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg. As usual, les projeccions tindran lloc al cinema Utopia (Avenue of the Faience, Luxembourg Ville) els dilluns al vespre, amb l’excepció de la darrera cinta (que veurem dimecres).

La primera pel·lícula serà, then, The plague, dirigida per Neus Ballús i protagonitzada per Rosemarie Abella, Maribel Martí, Raül Molist, Mireia Ros i Iurie Timbur. this work, que ja ha recollit alguns premis, està nominada en cinc categories als premis Gaudí. Explica la curiosa història d’en Raül, un agricultor que es vol dedicar als conreus ecològics, que contracta per ajudar-lo en Iurie, lluitador professional de lluita grecorromana. Altres personatges no habituals participaran també de l’aventura. La podreu veure dilluns 27, at 21.30, al Cinema Utopia.

El Cicle continuarà amb les pel·lícules Snow flake (children's, Saturday 1 February), Story of My Death (d’Albert Serra, he 3 February) and We all want the best for her (de Mar Coll, dimecres 12 February). Per acabar com cal, comptarem amb la presència de la directora per al passi de la darrera pel·lícula del cicle. Podeu descarregar el programa complet, amb descripcions de les pel·lícules, here.