Posted on

Wednesday 15 September: Damn poets

Wednesday 15 September, at 20.00 hours, l’abadia de Neumünster acull l’últim acte de la setmana que el Centre Català de Luxemburg dedica enguany a la Diada i al Tricentenari. Es tracta d’un espectacle de música i poesia titulat «Maleïts poetes».

maleitspoetesportada_petit

L’actriu Sílvia Bel, acompanyada de la Llúcia Vives a la veu i el piano de Carles Beltran, es capbussen dins la història més fosca i viva de la literatura, l’obra dels poetes «maleïts». Versos de passió, amor, ràbia i melangia, construïts pels autors que més han regirat les nostres vísceres. Això vol dir, of couse, Baudelaire, però també Pasolini, Miquel Bauçà, Palau i Fabre, Blai Bonet, Sylvia Plath, Andreu Vidal, Verdaguer, Nicanor Parra i altres poetes seleccionats per Andreu Gomila.

La llengua principal de l’espectacle és el català, però hi haurà lectures també en castellà, italià i francès.

Podeu consultar una descripció més completa de l’espectacle en aquest dossier. I, even, llegir l’article que va publicar el diari Le Quotidien.

Podeu reservar les entrades per telèfon al 262052444 and, a partir de dijous 11, també podreu comprar-les al web de Neumünster.