Posted on

Conference Esteve Riambau – Cicle "The essence of Catalan cinema '

catalunya-martir-7
Wednesday 2 May begins the cycle "L'essentiel du cinéma Catalan", dedicat a les pel·lícules considerades «bàsiques» del cinema català. Es tracta d’una sèrie de dotze sessions (en alguna es projectarà més d’una pel·lícula) que van des dels inicis del cinema a obres més recents i experimentals. Aquest cicle, que s’estendrà al mes de juny, ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la Filmoteca de Catalunya i la Cinémathèque de Luxemburg, All screenings will take place on.

Per començar, the day 2 at 18.30, la sessió duu el títol «Guerre Civile en Catalogne : documentaires et actualités de Laya Films» i inclou la projecció de Els tapers de la costa (1937), Espanya al dia: edició especial (1937) and Catalunya màrtir (1938). Abans de la projecció, in addition, tindrem el plaer d’escoltar la presentació del cicle que ens oferirà Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya, historiador, crític de cinema i realitzador.