Posted on

34è Festival Migration, culture and citizenship / 17è Book Fair

Migration Festival 2017

 
With the coming March 34th festival since Migrations, des Cultures et de la Citoyenneté i el 17è Salon du Livre et des Cultures. Enguany tindran lloc els dies 3, 4 and 5 de març als Halls de la Foire Internationale a Kirchberg, Luxembourg Ville (LUXEXPO), com sempre amb l’organització del Comité de Liaison des Associations d’Étrangers (CLAE).

El Festival, over 30.000 visitants anuals i prop de 400 estands, és, un any més, una aposta per la diversitat i la convivència cultural com a valors de la societat luxemburguesa. Estands gastronòmics i culturals de les diverses comunitats residents a Luxemburg, music, activitats folklòriques, exhibitions, discussions, etc. donaran el color i la diversitat habituals al Festival. Per part del Centre Català de Luxemburg (CCL) podeu comptar, with ever, amb l’estand cultural català amb una àmplia oferta d’informacions turístiques, lingüístiques, culturals i altres.

El CCL manté també, juntament amb el Círculo Antonio Machado, l’Associació d’Amics del 25 d’Abril, la revista April i altres associacions llatines, l’Espai de les literatures Ibèriques al Saló del Llibre i de les Cultures, amb venda de llibres, Catalan and Spanish, de tots els estils i gèneres. Una oportunitat per posar al dia les biblioteques personals a preus raonables.

Comptem, with ever, amb la vostra imprescindible col·laboració per fer funcionar els nostres estands. Please, si disposeu d’una mica de temps durant el cap de setmana (Friday, dissabte o diumenge a les hores que us convinguin) poseu-vos en contacte amb nosaltres.

This year, el CCL participa també en dues presentacions: el periodista Rafael Poch, Saturday 18.30, i el catalanòfil alemany Tilbert Stegmann, diumenge a les 14.00.

Trobareu el programa complet del Festival al web del CLAE.