Posted on

Chocolate and Tales: Saint John

Aquest diumenge us convidem a la revetlla de Sant Joan del taller Xocolata i Contes. It will be at 18.00 hours (schedule of Catalonia) a través de l’aplicació Zoom.

with ever, comptarem amb l’extraordinària col·laboració dels cantants i animadors infantils Àngel Daban i Noè Ribas. Besides, tindrem les seccions i aportacions de tantes persones dels nostres casals de banda i banda del mar: les cançons, la secció de ciència, les endevinalles, els contes, les manualitats…

Aquesta vegada, seguint el calendari, el tema central serà Sant Joan. In other words that is, la revetlla, la coca, els cohets, la nit més curta (alguns diuen que més màgica) de l’any

Chocolate and Tales: Saint John

Per a participar-hi, us heu d’inscriure a partir d’aquest enllaç.

Link a Zoom per als convidats.

Veniu doncs a gaudir amb nosaltres d’aquest Xocolata i Contes especial de Sant Joan!

Xocolata i Contes is a telematic children’s animation activity designed for Catalan communities around the world. At this moment, el programa es fa amb les aportacions des de l’Equador, Argentina, Mexico, Luxembourg, Canada, Estats Units i Catalunya, però és obert a tothom que hi vulgui participar. On the other band, forma part del projecte Casals en Xarxa i es retransmet a través de les xarxes socials dels casals catalans de l’Equador.