Posted on

Anna Amigó concert and oil tasting

Wednesday 11 de febrer us presentem el concert dAnna Amigó, que anirà acompanyat d’un tast d’olis.

A l’intermezzo del concert tastarem l’oli d’oliva verge extra de la darrera collita de Lligams Orgànics. I, Members who have booked tickets for the Manel group concert, compartirem un pa amb tomàquet per arrodonir la nit.

Concert d'Anna Amigó i tast d'olis

Acompanyada de la seva arpa, l’Anna ens explica i canta un seguit d’històries, la majoria d’elles amb la dona com a eix central. Extretes del cançoner popular català, aquestes cançons que un dia van servir per amenitzar les feines al tros, ara prenen nous camins. És així com, a diferència de la cançó tradicional, que pot repetir cinquanta vegades la mateixa melodia, l’Anna dramatitza cada part de la història i crea nous ambients, harmonies i emocions. D’aquesta manera fa que el caràcter de la música expliqui el que realment passa. El Cançoner R-evolucionat és, a la vegada, un espectacle d’evolució musical i revolució femenina per a ser escoltat amb tots el sentits.

Alguns ja vau poder descobrir la música de l’Anna al CCL ara fa uns anys. Va ser amb el grup Formiga and Cigale, del qual és violinista i compositora. La seva peça “La cançó sense lletra” va ser nominada als Premis Enderrock -Vot Popular 2016. També és autora de les adaptacions per a Cobla de l’espectacle de Formiga and Cigale. Amb el mateix duet ha pogut participar a diferents festivals i concerts de diferents països d’Europa. En destaquen els Festivals Internacionals d’Arpa de Noia (Galicia) i Dinan (La Bretanya). On the other band, va actuar en solitari a l’esmentat Noia Harp Fest amb l’espectacle El Cançoner R-evolucionat aquest passat agost 2022.

Si en voleu saber més, podeu trobar l’Anna Amigó a les xarxes socials: Facebook, Instagram and YouTube.

Reserves i preus

El preu del concert d’Anna Amigó i tast d’olis (més el sopar) is from 15 euros. However, us demanaríem que reserveu to our address of Contact he 9 de febrer com a molt tard.