Posted on

time of darkness: second conference on Barça and Catalonia

En col·laboració amb la Penya Barça de Luxembourg, us convidem a la conferència time of darkness. Es tracta de la segona conferència sobre el Barça i Catalunya, Friday 13 d’octubre al local.

Per culpa de la pandèmia, la Penya va haver d’ajornar la celebració del seu quinzè aniversari i ara ho vol fer bé. Per tant, organitzarem conjuntament la segona part de la conferència sobre el Barça i Catalunya. On this occasion, el títol és time of darkness 1936-1961. La presentació anirà a càrrec de l’autor del llibre homònim, Save Torres, i de Xavier Gamper, net del fundador del Barça.

time of darkness

On the other band, comptarem amb la presència de dos mítics exjugadors: un del primer equip del Barça dels anys 70-80, Rafael Zuviría, i un de la secció de bàsquet, Juan Domingo de la Cruz (conegut com Lagarto de la Cruz).

Besides, disposem d’una sèrie de lots de regals relacionats amb el F. C. Barcelona que podran obtenir alguns dels assistents a l’esdeveniment.

Per tot plegat, us convidem divendres 13 d’octubre a venir al local del Centre Català de Luxemburg a les 18.00 hores a escoltar la conferència i participar al col·loqui posterior amb els exjugadors. Next, per arrodonir-ho, compartirem un sopar amb els convidats.

El preu del sopar serà de 15€ i cal que reserveu via el mail del Centre Catalàcontacte@ccluxemburg.cat.