Publicat el 2 comentaris

Del 7 de juny al 5 de juliol: Exposició de Lourdes Fisa

lourdes fisaL’artista catalana Lourdes Fisa exposarà una instal.lació als locals de l’Institut Camões (Boulevard Royal, 8; Luxemburg) del 7 de juny al 5 de juliol d’enguany. El dia 7 de juny, com és costum, tindrà lloc el vernissage. Serà a les 18h30 a la seu de l’Institut Camões, en presència de l’artista i destacades personalitats del món de l’art al Gran Ducat. Hi esteu tots convidats.

Fisa és pintora i gravadora, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, tot i que també ha estudiat a Anglaterra, Alemanya i Estats Units. En la seva vessant més plàstica, creadora d’instal.lacions, treballa la fibra de vidre i la dota de textures orgàniques, gairebé naturals. Podeu trobar-ne més informació a la seva pàgina web personal.

A Luxemburg tindrem l’ocasió de veure una instal.lació al voltant del tema de la Mediterrània, habitual en l’obra de l’autora, que du per títol Camins de descoberta. Camões des del Mediterrani. Aquesta exposició viatjarà més endavant a Manresa i Lisboa.

Els comentaris estan tancats.