Publicat el

13 d'octubre: vernissage d'Art, lettres et musique de la Catalogne

Ha arribat l’hora d’alçar el teló: dissabte 13 d’octubre a les sis de la tarda (18h) a l’Abbaye de Neumünster (Luxemburg-Grund), inaugurarem la setmana dedicada a la cultura catalana. El títol i el subtítol que resumeixen la sèrie d’activitats són:

Art, lettres et musique de la Catalogne
De Luxembourg et Grande Région 2007 à la Frankfurter Buchmesse en passant par le 20ème anniversaire du Centre Català de Luxembourg

La cita de dissabte serà una primera presa de contacte, una ràpida presentació de les activitats, la primera oportunitat de veure l’exposició ‘100 œuvres de la peinture catalane’, que decorarà Neumünster durant tota la setmana, i una bona ocasió per beure una copa i fer petar la xerrada. Ah, i si voleu podeu començar a comprar llibres d’autors catalans (traduïts o no) a la llibreria que el Centre Català de Luxemburg i la llibreria Ernster oferiran a l’Abbaye.

Per acabar, cal destacar que comptarem amb la presència de Julio Núñez Montesinos, ambaixador d’Espanya al Gran Ducat de Luxemburg.

Faites clic ici pour plus d’infos sur cette semaine (en français)