Publicat el

14 d'octubre: excursió a la Fira del Llibre de Frankfurt

L’any 2007, la Cultura Catalana ha estat convidada a la Buchmesse de Frankfurt, considerada la més important del món. Els catalans de Luxemburg, com sabeu capital cultural europea del 2007, no podíem deixar passar aquesta ocasió. Frankfurt.cat Per tant, aprofitant les distàncies raonables, hem organitzat una excursió per visitar la fira. La comitiva sortirà de Luxemburg, en autocar, diumenge dia 14 d’octubre a una hora ben matinera. Un cop a Frankfurt, visitarem la fira en tota llibertat. Bé, amb l’única limitació que caldrà tornar a alguna hora (si algú es vol quedar a la capital del Hessen, en podem parlar).

Si voleu venir, heu de reservar. Per telèfon, al 00352-220678 i, per correu electrònic, a l’adreça habitual: contacte@ccluxemburg.cat. Data límit per fer-nos arribar les reserves és el 5 d’octubre. Per a tota informació complementària, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres (el lloc i l’hora de sortida es comunicaran un cop hagueu reservat).