Publicat el

16 d'octubre: sopar d'aniversari del Centre Català de Luxemburg

Dimarts 16 d’octubre, a dos quarts de vuit del vespre (19.30) i sempre a l’Abbaye de Neumünster, el Centre Català de Luxemburg organitza un sopar per celebrar els seus primers vint anys d’existència. Tot esperant que en vinguin com a mínim vint més (si hem de creure el tango, vint anys no són res), es tracta d’un moment idoni per aturar-se un instant i fer balanç. Amb més raó si tenim en compte que aquest aniversari rodó coincideix amb la celebració de la capitalitat europea de la cultura i amb la presència catalana a la Fira de Frankfurt. El 2007, com el nostre aniversari, promet ser rodó.

El CCL compleix 20 anys

En aquests vins anyets no ens ha faltat feina ni ganes de fer-la. Per tot plegat, creiem que vint anys de treballar per la promoció de la cultura catalana en un país tan semblant i tan llunyà com Luxemburg, d’organitzar activitats de tota mena, de fer possible l’ensenyament de la llengua catalana per aquestes contrades, de convidar primeres figures del nostre univers lingüístic per donar-les a conèixer en aquesta terra d’acollida, de fomentar la bona entesa entre nouvinguts i nadius, potser sí que es mereixen un bon sopar com a premi.

Per a l’ocasió. comptem amb una personalitat de primer ordre: el president de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Jordi Pujol. L’altre hoste de la vetllada serà l’actor i autor teatral Claude Frissoni, que ja va ser present en el desè aniversari del Centre.

Us preguem que confirmeu la vostra assitència tan aviat com pugueu.