Publicat el

15 d'octubre: concert de Miguel Poveda

El conegut ‘cantaor’ català Miguel Poveda oferirà un concert a l’Abbaye de Neumünster (Luxemburg) en el marc de la setmana cultural Art, lettres et musique de la Catalogne. Serà dilluns 15 d’octubre a dos quarts de nou del vespre (20.30).

Miguel Poveda

Acompanyat del guitarrista Chicuelo, aquest cantant premiat i reconegut a Espanya i arreu ens oferirà un espectacle en dues parts. En la primera, oferirà una demostració de les diferents arts del cante jondo, especialitat que aquest badaloní domina com pocs.

La segona part estarà dedicada al seu espectacle Desglaç, el projecte més ambiciós de Poveda. El ‘cantaor’ ha posat música a una tria, íntima i personal, de poemes catalans. Com a acompanyament dels versos catalans, el flamenc s’esvaeix i deixa pas al lirisme. La poderosa i mutant veu de Poveda, en trasplantar al seu terreny flamenc poetes com Verdaguer, Margarit, Brossa, Maria Mercè Marçal o Gabriel Ferrater, transmet una poderosa emoció que colpirà l’espectador.

El preu és de 25 euros (20 per a estudiants). Podeu adquirir les entrades a través de la Billeterie Centrale:

Tel: 4708951
E-Mail: billetterie@vdl.lu

Pour plus d’infos