Publicat el

Art, lettres et musique de la Catalogne: resum

A continuació us oferim el programa resumit de la setmana cultural Art, lettres et musique de la Catalogne, De Luxembourg et Grande Région 2007 à la Frankfurter Buchmesse en passant par le 20ème anniversaire du Centre Català de Luxembourg. Apunteu a l’agenda:

  • Dia 13: Inauguració de la setmana cultural a les 18.00
  • Dia 14: Viatge a la Fira de Frankfurt a les 8 del matí
  • Dia 15: Concert de Miguel Poveda a les 20.30
  • Dia 16: Sopar de commemoració del 20è aniversari de la fundació del Centre Català de Luxemburg en presència del Molt Honorable Jordi Pujol i Soley, president de la Generalitat de Catalunya fins l’any 2003, a les 19.30
  • Dia 18: Concert de Toti Soler a les 20.30
  • Dia 19: Conferència de l’escriptor Albert Sánchez Piñol a les 18.00
  • Dia 20: Nit de poesia i música amb Valentí Gómez, Marga Clark i André Mergenthaler a les 18.00
  • Del 13 al 20, mostra de pintura “100 obres de la pintura catalana” i punt de venda de llibres catalans (en català, castellà, francès, alemany i anglès)

Tots els actes (llevat de l’excursió a la fira de Frankfurt) tindran lloc a l’Abbaye de Neumünster (28, rue Münster; Luxemburg ciutat). Per trobar informació més detallada, llegiu les notes sota d’aquesta.

Us hi esperem.