Publicat el 1 comentari

Arts, lettres et musique de la Catalogne: què en penseu?

Què us ha semblat la setmana de celebració i cultura? Heu comprat molts llibres? Heu gaudit amb la mostra de 100 obres d’art catalanes? Us vau perdre a la Buchmesse? Vau emocionar-vos amb Miguel Poveda? Vau estar d’acord amb Jordi Pujol? Us van entendrir les melodies de Toti Soler i el seu grup? Escriureu una novel.la després d’haver assistit a la lliçó magistral de Sánchez Piñol? Què us van semblar els dos poetes i rapsodes de dissabte? Trobeu que el millor ha estat Mergenthaler? Teniu idees per a futures celebracions?

Deixeu aquí les vostres opinions (en els comentaris).

Un pensament sobre “Arts, lettres et musique de la Catalogne: què en penseu?

  1. El millor de tot és el bon rotllo que hi va haver durant tota la setmana. Els qui s’ho van perdre no poden imaginar-se com va anar… Crec que la medalla que ens va “donar” el President Pujol de “catalans que s’agraden” ens la vàrem ben guanyar. I vàrem fer de tot per agradar als altres, encara que, com sempre, la resposta fós mediocre. Però els catalans ja hi estem avesats.

Els comentaris estan tancats.