Publicat el

Dissabte 16 de febrer 2008: les Tres Bessones a Luxemburg

Després de les emocions fortes de setmanes anteriors i de la reposició (per aclamació popular) del documental sobre Lluís Llach de dimarts 12, tancarem el Cicle de Cinema del Centre Català amb la tradicional pel.lícula infantil. Dissabte 16 de febrer a les 16h00 i a les 17h30 projectarem el film Les Tres Bessones i el Quixot (2005).
Les Tres Bessones i el Quixot
A les 16h00 es mostrarà la versió en castellà: Las Tres Mellizas y Don Quijote. Després, a les 17h30, veurem la versió catalana de la mateixa pel.lícula.

Directors: Maria Gol i Jordi Valbuena
Guió: Anna Manso, a partir d’una idea de Roser Capdevila
Resum de l’argument: Les Tres Bessones es troben en un poble de la Manxa on coneixen Don Quixot, un home obsessionat per les novel.les de cavalleries que s’imagina protagonista d’una d’elles. Les tres nenes l’ajuden a construir-se una armadura i ell surt a buscar aventures amb el seu cavall Rocinante i el fidel escuder Sancho Panza. Per desgràcia, en trobar-se amb la Bruixa Avorrida, s’imagina que és la seva amada Dulcinea.