Publicat el

Dilluns 11 de febrer 2008: projecció de REC

Dilluns 11 de febrer a les 21h30, com a quarta sessió del XV Cicle de Cinema del CCL, hem preparat una pel.lícula terrorífica: [REC] (2007), de Jaume Balagueró i Paco Plaza.
REC
Aquest film, que ha arrassat als cinemes de mig món i en diversos festivals, arriba ara a Luxemburg en absoluta primícia.

Directors: Jaume Balagueró i Paco Plaza
Guió: Luiso Berdejo
Actors: Javier Botet, Manuel Bronchud, Martha Carbonell, Claudia Font
Argument: Angela és periodista d’una televisió local. Amb l’operador de càmera, relata la vida quotidiana d’aquells que treballen de nit. Aquest vespre toca la caserna dels bombers. És una nit tranquil.la, sense urgències. Fins que truca una velleta demanant ajut: s’ha calat foc i no pot sortir de casa. Els dos periodistes segueixen els bombers i, en arribar al lloc dels fets, els veïns estan inquiets. Se senten crits esgarrifosos procedents de l’apartament de la senyora. El reportatge se sortirà de la rutina, però no imaginen fins a quin punt.