Publicat el

7 de setembre: festa de rentrée

Diumenge 7 de setembre de 2008, a dos quarts d’una del migdia (12.30, per ser més precisos), tindrà lloc un dels actes més apreciats i populars del CCL: la tradicional festa de rentrée del Centre Català de Luxemburg. Com és tradició, la festa consistirà en una ballada de sardanes i una paella de germanor per agafar forces per a la nova temporada.

Sardanes

La ballada de sardanes tindrà lloc a Place de Paris (Luxembourg Ville) el dia 7 de setembre a les 12.30. El dinar posterior serà al restaurant Chez Rafael, de la mateixa plaça, tan bon punt acabi la darrera rotllana de la dansa més bella que es fa i es desfà. Recordeu que el dinar és gratuït per a socis i, malauradament, de pagament per a simpatitzants (15 Euros).

Us hi esperem… però feu-nos saber que veniu. Reserveu on sempre o als telèfons: 00352-430133249 (Xavier) o 00352-220678 (Toni). No admetrem cap més reserva un cop assolit el límit màxim de capacitat del local.