Publicat el

Del 2 al 15 de setembre: exposició de Conxita Oliver

En el seu esforç de presentar artistes europeus amb una obra consolidada i que han aconseguit fer-se un nom al seu país d’origen, l’Europa Museum Schengen presenta a Luxemburg l’obra de la pintora catalana Conxita Oliver. La mostra es podrà veure al Cercle Münster (5-7, rue Münster, Luxembourg Ville) fins al 15 de setembre.

Conxita Oliver

L’any 2007, Oliver va rebre la medalla d’or del Reial Cercle Artístic, a més de la medalla al mèrit artístic de l’Asociación Española de Fomento Europeo (AEFE).

D’un estil realista, els quadres d’Oliver representen moments de la vida quotidiana; a més d’escenes taurines amb toros, toreros i grans arenes que li han permès d’assolir la fama en l’àmbit nacional. Museus de Barcelona i Madrid li han dedicat retrospectives monogràfiques.

El vernissage de l’exposició tindrà lloc el dia 2 de setembre a les 19h00 al Cercle Münster.