Publicat el

18-19 d'octubre: castanyada a Bèlgica

El cap de setmana del 18-19 d’octubre 2008 farem una castanyada de germanor amb els Casals de Brussel.les i d’Amsterdam, a la qual estan convidats tots els socis i simpatitzants del Centre Català de Luxemburg. Podeu convidar, doncs, qui vulgueu.

És la primera vegada que el Casal de Brussel.les, que ja ha organitzat aquestes trobades els darrers anys, ens convida a participar-hi i això ens ha de permetre fer noves i interessants coneixences entre els catalans que vivim per aquestes terres i passar-ho la mar de bé tot menjant castanyes (entre altres coses).

Castanyada

Els de Brussel.les ja han reservat 80 places al “gîte”, on sembla que es dorm en grans dormitoris, cadascú en el seu sac de dormir, cosa que permet recordar vells temps com a minyons escoltes… El transport es farà en cotxes particulars, però mirarem de concentrar els viatges quan sapiguem qui va a la trobada.

Cal dir als organitzadors, ben aviat, quanta gent del CCL serem finalment, de manera que ens heu de confirmar la vostra presència com a molt tard el dia 7 d’octubre.

Es pot optar per la pensió completa o bé participar en només sopars o dinars… Ens ho heu de fer saber.

La pensió completa (PC) inclou: sopar del dissabte, dormir, esmorzar del diumenge i dinar del diumenge en format picnic.

Preus PC:
Adults: socis 50 € no socis 55 €
Joves de 6 – 25 anys: socis 30 € no socis 35 €
Petits de 3 – 5 anys: socis 20 € no socis 25 €

L’organització del cap de setmana s’està acabant de perfilar:

El dissabte per la tarda hi haurà activitats per a tothom i una ballada de sardanes abans de sopar. La castanyada pròpiament dita serà segurament el dissabte després de sopar, amb panellets i altres delícies. I el diumenge pel matí es farà una excursió pels boscos dels voltants.

Podeu trobar una llista de les possibles excursions que podeu fer a partir del Centre Nature de Botrange (www.centrenaturebotrange.be).

El diumenge farem una “Promenade guidée” d’unes 3 hores, amb dos guies i dues caminades, una a ritme més rapidet i l’altre no tant perquè tothom pugui fer-la.

Ens podeu donar la vostra opinió sobre què us agradaria més fer.

Trobareu més informació al document adjunt.