Publicat el

15 de novembre: concert de Pere Figueres

Per primera vegada, el Centre Català de Luxemburg programa un concert d’un cantant nord-català. En aquest cas, es tracta del cantautor Pere Figueres (Pontellà, 1950). Es tracta d’un dels recuperadors de la cançó en català al nord dels Pirineus.

Pere Figueres

Conegut per la qualitat de la seva música, la força dels textos i la intimitat dels ambients que crea, ha destacat posant música a destacats poetes d’expressió catalana (especialment Jordi Pere Cerdà). Influït per Raimon i Ovidi Montllor, però també per Jacques Brel i Georges Brassens, Figueres ha publicat cinc discs en català. Ha actuat a escenaris de tot Europa, per exemple, al festival de cultura fràncica de Saarguemines o a l’Institut Francès de Frankfurt durant la fira del llibre de l’any 2007.

El concert de Figueres, acompanyat de tres músics i d’un complet repertori de cançons tradicionals i pròpies, tindrà lloc dissabte 15 de novembre a les vuit del vespre a la sala Robert Krieps de l’abadia de Neumünster.

El preu de l’entrada és de 15 euros (10 euros per als socis).

Es tracta de la primera de dues activitats relacionades amb la Catalunya Nord que el CCL presenta aquesta tardor. Seguirà una conferència del primer tinent d’alcalde de Perpinyà, senyor Jaume Roure, el dia 26 de novembre en col.laboració amb el Centre Culturel Français.

Pour plus d’informations.