Publicat el

15-16 novembre: Walfer Bicherdeeg

Aquest cap de setmana, tindrà lloc la catorzena edició de la fira del llibre de Walferdange, Walfer Bicherdeeg. Aquesta manifestació, inicialment un gran mercat del llibre d’ocasió, ha evolucionat fins a convertir-se en una autèntica fira del llibre i de la literatura a Luxemburg (els organitzadors la comparen a la Fira de Frankfurt dins l’àmbit luxemburguès). Hi podreu trobar llibres a preus molt reduïts i en bon estat, però també estands d’editorials luxemburgueses, escriptors que signaran exemplars de les seves obres, activitats a l’entorn del llibre i de la lectura, interessants concerts de petit format i jocs per als més menuts.

Walfer Bicherdeeg

Per primera vegada, el Centre Català de Luxemburg hi serà present amb una parada. Dissabte i diumenge, entre les deu del matí i les sis de la tarda, tindreu l’oportunitat de comprar llibres en català i castellà a preus molt interessants. Tindreu, a més, llibres en alemany o en francès d’autors catalans o que parlen de Catalunya.

Per a més informació, visiteu la pàgina web d’aquest esdeveniment:

I recordeu que dissabte 15 al vespre, a l’abadia de Neumünster, el CCL organitza el concert del cantant nord-català Pere Figueres. Trobareu més dades a l’entrada anterior, just sota d’aquesta.