Publicat el

14 de desembre: Festa Màgica del Tió 2008

Com cada any, pels volts de Nadal arriba la tradicional festa del tió del Centre Català de Luxemburg. Aquesta vegada serà un esdeveniment especial i és que es transformarà en una vetllada de màgia i fantasia que encisarà petits i grans. La Fada Gina s’encarregarà d’aquest difícil encanteri.

La festa, que tindrà lloc al Centre Convict (al número 5 de l’Avenue Marie-Thérèse de la ciutat de Luxemburg), comptarà amb animació infantil, cançons, balls, contes, regals i un bon berenar per a tots, petits i grans.

L’animació consistirà en l’espectacle infantil El país de la imaGINAció i la soca de Nadal, creat i realitzat per la Fada Gina.

Us hi esperem diumenge 14 de desembre a les quatre de la tarda. L’entrada costa 10 euros per als adults i 8 per als menuts. Us demanaríem que confirmeu la vostra presència abans de dijous dia 11 a l’adreça habitual o, per telèfon, als números (+352) 437281 i (+352) 691312193.