Publicat el

Dimarts 16 de desembre: ASSEMBLEA GENERAL ANUAL

La junta directiva del Centre Català de Luxemburg convoca tots els socis de l’associació a l’Assemblea General Anual. L’Assemblea se celebrarà a la Brasserie de Kirchberg (193, rue de Kirchberg, Luxembourg Ville) i anirà seguida d’un sopar per a tots els assistents al mateix restaurant (si us plau, confirmeu la vostra presència).

L’ordre del dia previst és el següent:

  1. Informe de les activitats 2008
  2. Informe sobre activitats amb la FIEC (Federació Internacional d’Entitats Catalanes) i amb el CLAE (Comité de Liaison et Action des Etrangers)
  3. Aprovació de l’Informe financer 2007
  4. Elecció de llocs vacants a la Junta Directiva
  5. Pla d’activitats 2009
  6. Altres

Us preguem la vostra assistència, atesa la importància que té per a tota associació la participació i l’opinió dels membres per millorar les activitats realitzades i per planificar les activitats futures. Totes les crítiques i suggeriments no seran només benvingudes sinó que són indispensables.

Tota persona interessada a formar de la junta directiva pot posar-se en contacte amb la junta sortint o presentar la candidatura directament el dia de l’assemblea. Us animem a fer-ho especialment enguany, dins la perspectiva d’ampliació i renovació de la junta del CCL.

La junta directiva actual agraeix la confiança dipositada i espera retrobar tots els socis el dia de l’assemblea.