Publicat el

Del 8 al 17 de maig: exposició de Francesc Vanyó a Walferdange

La Galerie municipal de Walferdange, 5 route de Diekirch, ha programat una exposició del pintor valencià Francesc Vanyó. Aquest espai cultural acollirà una mostra conjunta de Vanyó i del pintor luxemburguès Raymond Lutgen.

Sirena, oli de Francesc Vanyó

La Galerie és oberta cada dia a partir de les dues de la tarda i fins a les vuit del vespre. L’entrada a l’exposició és gratuïta. El vernissage se celebrarà divendres 8 de maig a les 18.30, sempre a la Galerie de Walferdange.

Podeu descarregar un tríptic amb més informació (que conté, a més, una invitació a la inauguració de divendres) fent clic sobre aquesta línia.

F. Vanyó, nascut a Xàtiva el 1944, es caracteritza per una obra realista, centrada sobretot en paisatges. Amb un espectacular desplegament de colors, aquest pintor aconsegueix interpretar els paisatges d’una manera molt personal, gairebé dotant-los de vida i reflectint-los en moviment sobre la tela. Els olis de la mostra us n’oferiran un bon exemple.