Publicat el

11 de maig: conferència de Ferran Iniesta

El doctor Ferran Iniesta és un prestigiós historiador i mestre d’antropòlegs que hem convidat per parlar-nos d’un tema amplíssim que és, a la vegada, el seu principal àmbit d’estudi: Àfrica. La conferència tindrà com a títol “La démocratie en Afrique: dialogues avec le léopard” (en francès). Tractarà sobre el viatge cap a la democràcia partint de la particular idiosincràsia del Continent. Començarà dilluns onze de maig a les 20.00, en el marc de la Salle des Arts de la Biblioteca Nacional de Luxemburg (al costat de la Catedral).

Àfrica

Ferran Iniesta és doctor en Història i llicenciat en Filologia Catalana. Avui és professor a la Universitat de Barcelona, però ho ha estat també a les de Dakar (Senegal) i Antananarivo (Madagascar). Fundador del Centre d’Estudis Africans i de l’Agrupament de Recerca i Docència d’Àfrica, ha publicat una dotzena de títols que s’han convertit en obres de referència en els estudis d’història i d’antropologia africanes.

Entrada lliure.