Publicat el

30 de maig: concert de Jordi Savall a Echternach

En el marc del festival internacional d’Echternach, Jordi Savall, un dels músics catalans més internacionals, oferirà un concert al Trifolion d’aquesta ciutat. L’esdeveniment tindrà lloc dissabte 30 de maig, a les 20.00. La formació present a l’escenari serà Hespèrion XXI, que està composta per Michael Behringer (clavecí) i Xavier Díaz-Latorre (cítara i tiorba), a més del propi Savall (viola de gamba).

Jordi Savall

Compositor i instrumentista de reconegut prestigi internacional, especialment en el camp de la música antiga i barroca, Jordi Savall és un habitual de les sales luxemburgueses. Ha estat distingit amb diversos premis a Catalunya, Espanya, França, Bèlgica i Àustria. Ha enregistrat més de 100 discos i compost la banda sonora d’algunes pel.lícules de renom (per exemple, la molt celebrada Tots els matins del món).

L’organització del festival d’Echternach en fa la següent presentació: “Les sales plenes i el públic en trànsit caracteritzen els concerts d’aquest buscador de tresors de la música antiga. Dissabte 30 de maig, Jordi Savall i el conjunt Hespèrion XXI us convoquen a Echternach i us proposen, com va dir un crític musical, un diàleg d’ànimes”.