Publicat el

20 de setembre: excursió en bicicleta a Echternach

Echternach en bicicleta

Diumenge 20 de setembre al matí (pels volts de les nou) tindrà lloc la tradicional excursió en bicicleta a Echternach guiada per l’equip ciclista del Centre Català. No cal cap gran estat de forma ni una bicicleta professional per recórrer uns quants quilòmetres en bona companyia. Veniu a gaudir del (possible) bon temps i de l’aire net d’aquest itinerari ciclista tan popular.

Més informació als números 437281 i 691312193 (abans de dijous 17 de setembre, si us plau).

Aquesta excursió, que normalment organitzem a principis d’estiu, servirà aquesta vegada per donar la benvinguda a la tardor. No ho hem fet del tot expressament, però coincidirà amb la Semaine de la Mobilité que organitzen l’Ajuntament de Luxemburg i l’associació de promoció de la bicicleta Lëtzebuerger Vélos-Initiativ.