Publicat el

Cursos de català

Ja tenim a punt els cursos de català 2009-2010. Hi ha diverses possibilitats.

Curs inicial

Aquest curs va destinat als debutants absoluts que desitgen adquirir un nivell de base pel que fa a l’expressió i la comprensió orals. Tots aquells que passin les vacances en zones de parla catalana hi trobaran elements que els permetran comunicar en situacions de la vida quotidiana.

Durada i horari del curs: del 19 d’octubre del 2009 al 30 de juny del 2010, cada DIMARTS de 18h00 a 19h30.

El curs es basa en la comunicació i vol que l’estudiant obtingui una sèrie de recursos comunicatius i sigui capaç de fer-los servir de manera adient en situaciones de la vida real. El mètode pretén fer parlar en català tots els assistents. Amb aquest objetiu, a més dels tradicionals exercicis de gramàtica, l’aprenentatge es completarà amb simulacions, representacions, enquestes, concursos, etc, a més de cassets i vídeos. Es treballa amb el manual Digui, digui (els llibres no estan inclosos en el preu d’inscripció).

Curs de nivell mitjà

Aquest curs s’adreça a les persones que han seguit un curs de principiants (intensiu o setmanal) i a qui ja pot espavilar-se oralment en situacions habituals de la vida quotidiana. El curs comença amb una ràpida revisió de les 9 primeres lliçons del Digui, digui i continua fins a la lliçó 19. El mètode serà el mateix que per al curs de debutants.

Durada i horari del curs: del 19 d’octubre del 2009 al 28 de juny del 2010, cada DIMARTS de les 18h00 a les 19h30.

Nivell avançat

A qui s’adreça aquest curs? Va destinat a aquelles persones que ja han fet el curs de nivell mitjà/segon any en un semiintensiu d’estiu o bé durant l’any, o a qualsevol persona que es pugui expressar mínimament a nivell oral en situacions corrents de la vida quotidiana.

Es començarà amb una revisió dels punts bàsics del Digui, digui 1, per continuar amb el Digui, digui 2. En aquest curs es concedirà especial importància a treballar les combinacions de pronoms febles, els usos del subjuntiu diferents del castellà i a l’expressió oral.

Durada i horari: del 21 d’octubre del 2009 al 30 de juny del 2010, cada DIMECRES de 2/4 de 7 a les 8 del vespre.

Cursos a la carta

Si teniu necessitats específiques, per la feina o pel vostre nivell de llengua, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Existeixen solucions adaptades per a vosaltres.

Nota: en cas que les o l’horari del curs no us convinguin, no dubteu a fer-nos-ho saber. És possible parlar-ne amb el professor i amb els altres alumnes per posar-se d’acord.

Informació: Myriam Gracia (691 67 25 77) o bé Centre Català de Luxemburg (00352-691425565)
E-mail: contacte@ccluxemburg.cat

Lloc: probablement les classes es faran a Gasperich (Luxembourg Ville), a la sala que s’indicarà en el moment de la inscripció.

Preu: 150 EUR

Certificat: Tots els alumnes que aprovin podran demanar un certificat que demostri la seva participació otorgat per l’Institut Ramon Llull.