Publicat el

13 de desembre: festa del tió 2009

Quan s’acosten les vacances de Nadal, el Centre Català recrea oportunament a Luxemburg una de les tradicions catalanes més lligades a aquestes dates i més enyorades pels catalans que viuen a l’estranger: el tió.

Tió

Diumenge 13 de desembre a partir de les quatre de la tarda, a la sala de festes del Centre Convict (5, av. Marie-Thérèse) se celebrarà la festa infantil del tió. No faltarà res: animació infantil, cançons, balls, contes, regals i un gran berenar. Per animar la mainada, hem convidat el conegut animador Jordi Tonietti, que ens oferirà un espectacle per als petits que també agradarà als grans.

El preu de la festa és de 12 euros per als adults i 10 per als nens.

Per inscriure-us (sisplau, abans de dijous dia 10), escriviu a la nostra adreça o bé truqueu a en Jordi Gairín (621788875).