Publicat el

12 de desembre: sopar-conferència en suport de La Marató de TV3

Catalunya és un país que compta amb un gran nombre de tradicions nadalenques. Algunes d’elles són ancestrals i han arribat lleugerament transformades als nostres dies. Altres són ben noves, però han arrelat amb força. Una d’elles és La Marató de TV3: un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.

La Marató de TV3

L’edició d’enguany d’aquest programa de la Televisió de Catalunya que va néixer el 1992 està dedicat a les malalties rares (o minoritàries). Atès que la Unitat de la Comissió Europea que s’ocupa d’aquest tipus de malalties està a Luxemburg i que alguns membres del Centre Català hi treballen de fa anys, el CCL ha decidit implicar-se i col.laborar-hi. Ho farem organitzant un sopar benèfic per recaptar fons. Serà a l’Hotel Melià de Luxemburg (1, Park Dräi Eechelen, al costat de la Philharmonie i del MUDAM) el dia 12 de desembre a les 20.00 hores.

Per inscriure-us, escriviu a la nostra adreça o truqueu al (00352) 691 68 66 55. Si no podeu assistir al sopar però voleu fer una donació per aquest projecte, podeu ingressar la vostra aportació al compte del Centre Català de Luxemburg (LU 42 1111 0921 6616 0000, a la CCP) fent constar la menció “Marató 2009”.

TV3 enviarà un equip al sopar i emetrà un reportatge el diumenge dia 13.

A més, dilluns dia 7 de desembre, en el programa Àgora, TV3 va emetre una entrevista en directe amb Antoni Montserrat Moliner, responsable de la política europea en malalties rares de la Comissió Europea (i membre del CCL). La podeu veure aquí: