Publicat el 1 comentari

Presència del Centre Català de Luxemburg a la web

Des de fa poc compteu amb dos nous mitjans per comunicar amb el Centre Català i per informar-vos de les nostres activitats:

  • Facebook Facebook: hem creat un grup a la xarxa social més popular. Visiteu-lo, consulteu-lo i pengeu-hi tota la informació que vulgueu.
  • Catalans a Luxemburg Catalans al món: la web http://www.catalansalmon.com/, punt de trobada a internet de tants catalans repartits pels cinc continents, ha afegit recentment una bandereta catalana sobre el Gran Ducat. Per publicar-hi informació, només cal registrar-se gratuïtament. Per consultar la pàgina només cal passar-hi de tant en tant.

Recordeu que aquest any tenim moltes activitats previstes. Les més immediates són el XVII cicle de cinema (amb pel.lícules com REC2, Garbo, l’home que va salvar el món i Petit indi) i el recital de poesia a Esch-sur-Alzette.

Un pensament sobre “Presència del Centre Català de Luxemburg a la web

Els comentaris estan tancats.