Publicat el

25 de gener: XVII Cicle de Cinema del Centre Català

Dilluns 25 de gener, a les 21.30 comença la dissetena edició del Cicle de Cinema del Centre Català. Com sempre, al Cinema Utopia, al barri del Limpertsberg de la ciutat de Luxemburg.

REC2

L’inici serà d’autèntic impacte: [REC]2, la terrorífica continuació d’una pel.lícula que va causar un gran impacte entre els espectadors del cicle de l’any passat. No seria cap sorpresa que la majoria encara no l’hagin oblidat. De fet, totes dues obres han tingut un gran èxit de crítica i de públic allà on s’han exhibit (pràcticament a mig món).

Aquesta cinta, també dirigida per Jaume Balagueró i Paco Plaza, comença on va acabar la primera: un exèrcit tan carregat d’armes com de càmeres de vídeo arriba a l’edifici focus de la infecció i de l’acció per intentar entendre què ha passat. Més enllà d’una pel.lícula de por, el metratge juga a multiplicar els punts de vista i a saltar d’un narrador a l’altre per fer el ritme encara més trepidant.

Les altres pel.lícules del Cicle d’enguany seran:

  • Dissabte 30 de gener a les 16.30 (sessió infantil): El Ratón Pérez 2, d’Andrés J. Schaer
  • Dilluns 1 de febrer a les 21.30: Tres dies amb la família, de Mar Coll
  • Dijous 4 de febrer a les 21.30: Petit indi, de Marc Recha
  • Dilluns 8 de febrer a les 21.30: Garbo, l’home que va salvar el món, d’Edmon Roch (que assistirà a la projecció)

Pour plus d’informations, veuillez télécharger le programme complet.