Publicat el

Del 19 al 21 de març: festival de les migracions

El tercer cap de setmana de març arriba la més gran manifestació de la multiculturalitat a Luxemburg: el Festival des migracions, des cultures et de la citoyenneté, que enguany arriba a la vint-i-setena edició.

Festival Migrations 2010

A partir de divendres 19 i fins diumenge 21 (a les set del vespre), a LuxExpo, totes les cultures presents a Luxemburg mostraran als nombrosos visitants el millor que poden oferir. Música i ball. Llepolies per apropar-nos a la visió del món que s’amaga darrere de tota cuina. Vins i licors. Informació turística. Artesania. I, el millor de tot, l’oportunitat de xerrar-hi una estona i entendre’ns tots millor. Evidentment, el Centre Català també hi serà present. Aquest any hi serem amb un estand d’informació i enologia… és a dir, servirem i vendrem una selecció de bons vins catalans.

Seguint una tradició que compleix una dècada, juntament amb el festival de les migracions arriba el Saló del Llibre. Hi podreu trobar una bona mostra del món de l’edició, la bibliofília i la lectura de Luxemburg. Hi haurà llibres en luxemburguès, alemany, francès, anglès, italià, portuguès, espanyol i, evidentment, català. El CCL participarà en la parada de literatures hispàniques i americanes per oferir les últimes novetats en català i castellà, a més d’algun títol imprescindible a molt bon preu.

Si voleu col.laborar una estona amb nosaltres, que ens faríeu un gran servei, escriviu-nos a l’adreça habitual.