Publicat el

28 de febrer i 2 de març: concerts de música barroca

L’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg i el Círculo Cultural Antonio Machado organitzen un interessant concert de música barroca en dues sessions: diumenge 28 de febrer a Moesdorf i dimarts 2 de març a Luxemburg-Ciutat.

El conjunt CUM ALTAM presentarà un recital titulat «El Camino Español», que inclou peces de Mateo Flecha, Bartolomé de Selma y Salaverde, Diego Jiménez, Juan Vasquez, Claudio Monteverdi, Samuel Scheidt, M. de Sainte Colombe, Michael Praetorius i John Dowland entre d’altres. Els components del grup són: Laura Alonso (soprano), Quito Gato, François Joubert-Caillet, Jordi Argelaga, Margaux Blanchard i Juan Ullibarri.

Els detalls pràctics són:

  • Diumenge 28 de febrer a les 17.00 a l’Église St. Jean Baptiste de Moesdorf
  • Dimarts 2 de març a les 20.00 a l’Église protestante de Luxembourg
  • Preu: 10 euros (estudiants, 5)
  • Podeu reservar les entrades als següents números de telèfon: 46 02 55, 470 89 51, 621379879