Publicat el

3 de maig: concert de Maria del Mar Bonet

La llarga carrera de Maria del Mar Bonet, que es remunta a l’època dels «Setze Jutges» i als difícils temps de la dictadura franquista, i la seva projecció internacional permeten afirmar que la cantant no necessita presentació. Ni tan sols a Luxemburg, on ha actuat en dues ocasions (1988 i 1994) davant d’un auditori ple i completament entregat. Per a aquesta tercera visita, l’artista mallorquina ha preparat un recital extraordinari en el qual presenta la versió musicada d’una selecció de poesia de la seva terra natal.

Maria del Mar Bonet

En companyia del pianista Dani Espasa, Bonet ens oferirà un concert amb les melodies que han creat i triat per fer arribar a tothom els versos de poetes mallorquins de totes les èpoques. La mostra va des de Ramon Llull (segles XIII-XIV) fins a Miquel Àngel Riera (segle XX). Gràcies a tots ells i a la veu única de la cantant la nit adquirirà una atmosfera màgica digna dels grans recitals.

El concert tindrà lloc dilluns 3 de maig a l’abadia de Neumünster a les 20.00. Es poden comprar els bitllets (25 euros tarifa normal, 20 per a socis i estudiants) a la pàgina de Luxembourg-Ticket o directament a l’abadia el mateix vespre del concert.

Aquest concert compta amb el suport del Centre Culturel de Rencontre de l’Abbaye de Neumünster, de la Generalitat de Catalunya i de l’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg.

Un petit recordatori d’altres activitats del Centre: dimarts 4 de maig, celebrarem un sopar-debat amb el matemàtic Claudi Alzina sobre «Les vitamines de les matemàtiques» (o les matemàtiques de la vida quotidiana) a l’hotel Melià. Claudi Alzina, a més, pronunciarà el 5 de maig una conferència sobre els secrets matemàtics de Gaudí a la Universitat de Luxemburg.