Publicat el

30 de maig: concert del pianista Jordi Camell

Diumenge 30 de maig a les 17.00 hores, la sala Op der Schmelz de Dudelange presenta un concert especial d’homenatge a Isaac Albéniz protagonitzat pel pianista català, Jordi Camell, concertista de llarg recorregut i professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Jordi Camell

Un programa atractiu, una selecció meditada i una música enèrgica per celebrar el 150è aniversari del naixement d’Isaac Albéniz. Al principi de la carrera d’aquest gran compositor català, la seva escriptura musical és instintiva, gairebé primitiva. Més endavant, l’afina i la sofistica, fins a fregar l’experimentació. El programa reflecteix les dues etapes: Cants d’Espanya, La Vega, Yvonne en visite, Souvenirs, Azulejos i Navarra. Això permetra copsar l’evolució abans i després d’Ibèria, l’obra mestra d’Albéniz.

El pianista Jordi Camell ha actuat a diversos escenaris d’Europa i dels Estats Units. Guanyador diversos grans concursos, músic obert a tots els estils, busca nous repertoris i col.labora amb diversos grups de música contemporània, a més de com a solista en orquestres simfòniques i de cambra. El seu darrer disc, Abans i després d’Ibèria, dedicat a Albéniz, es va presentar al Gran Teatre del Liceu.

Preus: 10 euros (venda anticipada) o 15 (la mateixa tarda).