Publicat el

2 de juny: conferència a la Universitat de Saarbrücken

Dimecres 2 de juny, a les 14.15 hores, la Universitat de Saarbrücken ha organitzat una interessant conferència sobre la Catalunya Nord. El professor Michel Leiberich de la Universitat de Perpinyà presentarà la seva intervenció que porta per títol «La Catalunya del Nord – “Soyez propres, parlez français”: Frankreich und die Sprachenvielfalt».

Universitat de Saarbrucken

El professor Leiberich és Doctor en Estudis Germànics per la Universitat de París VIII, membre de l’Institut Català de Recerca en Ciències Socials i «Maître de Conférence» a la Universitat de Perpinyà. Ha publicat nombrosos treballs i articles sobre identitat, memòria històrica, camps de concentració i llengua catalana.

Aquesta conferència és una activitat de la Càtedra de Filologia Romànica, amb la col.laboració del Lectorat de Català, d’aquesta Universitat alemanya. Tindrà lloc a l’edifici C 5.2, HS 415. Tot aquell que hi estigui interessat hi pot assistir lliurement. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de la Càtedra.