Publicat el 1 comentari

18 de juny: nit de l'havanera

Com mana la tradició, a mitjans de juny, arriben les havaneres a Luxemburg. Divendres 18 de juny, a dos quarts de nou del vespre (20.30h), a la sala Sang & Klang del Pfaffenthal (1, rue des Trois Glands; Luxembourg: podeu veure un mapa aquí) se celebrarà la tradicional vetllada d’havaneres de Luxemburg. Hi actuarà el grup Vallparadís i podrem degustar un sopar de pa amb tomàquet, botifarres, coca, cava i l’indispensable cremat.

Grup Vallparadís

El grup Vallparadís pot oferir un repertori que va més enllà de l’havanera (tant en català com en castellà) que inclou, entre altres, valsos i cançons de taverna que fan més interessant la festa.

El preu (que compren el sopar i la beguda) és de 40 euros (estudiants i socis, 30). Per reservar, poseu-vos en contacte amb nosaltres o bé truqueu al 691312193. Penseu que l’aforament és limitat i que els primers que reservin tindran prioritat.

Atenció: el grup Vallparadís actuarà també l’endemà, dissabte 19 de juny, en el marc del Festival Latino, també conegut com «Knuedler Goes Latin». Aquesta segona actuació tindrà lloc a les 15.30h a la place Guillaume (Luxembourg Ville) i serà gratuït (com tots els concerts del festival).

Un pensament sobre “18 de juny: nit de l'havanera

  1. Un article a Le Quotidien sobre l’actuació dels Vallparadís («Vaill Pavadis», segons el periodista) a la Place Guillaume… i sobre els altres múscis del festival

Els comentaris estan tancats.