Publicat el

Del 22 al 24 d'octubre: Castanyada a De Moer (Països Baixos)

Del 22 al 24 d’octubre, el Casal Català dels Països Baixos, el Centre Català de Luxemburg i el Casal Català de Brussel·les organitzen una activitat ben familiar i de germanor: la “molt esportiva” Castanyada del Benelux! De Moer (al bell mig de Brabant) us acollirá a tots aquells que vulgueu passar un cap de setmana esportiu a la natura. Més informació: aquí.

Ens allotjarem a www.arbeid-adelt.nl, el lloc ideal per passar un cap de setmana junts i gaudir dels espais exteriors. Adreça: Kampeerboerderij Arbeid Adelt – Galgeneind 6, 5176 NN De Moer.

De Moer

Per tal d’inscriure-us, envieu un correu a info@casalcatala.nl per indicar quantes persones sereu, i feu la transferència a ABN Amro 41.56.73.186, amb el vostre nom. Poseu també en còpia l’adreça electrònica del CCL.

Si us cal més informació, podeu demanar-la al Xavier (691312193).

Preu: 100 euros per persona. Inclou 2 nits, 2 esmorzars, 2 sopars, 1 dinar, excursió i castanyada. No inclou roba de llit, begudes i entrada al partit de la selecció catalana de korfball (estem negociant un bon preu de grup).

Tot i que la idea original (com s’ha fet altres anys) és de passar un cap de setmana junts, volem facilitar la participació de la majoria.
Per tant, aquí teniu una llista per activitat, preu i persona.

  • 1 nit amb esmorzar: 25 euros
  • 1 sopar: 15
  • Excursió amb pannekoek: 12
  • Castanyada guapa: 8

Les places són limitades, afanyeu-vos a inscriure-us!

Programa general:

  • Divendres 22, arribada a De Moer (18h) i sopar (20h)
  • Dissabte 23, excursió “Huis ter Heide” (11h) amb pannekoek, trobada amb la Selecció Catalana de korfbal, sopar català (18h), partit Catalunya-Bèlgica (20:30h) del Campionat Europeu de korfbal (www.ekkorfbal2010.nl) i Castanyada (22h) fins molt tard!
  • Diumenge 24, esmorzar i programa lliure per gaudir de tot el que ens ofereix la zona (Efteling, Breda, Duinen, Kasteel Loevestein).