Publicat el

Local

Enguany, el Centre Català de Luxemburg comptarà amb una novetat important. Per primera vegada des de la seva fundació (octubre de 1987), disposarà d’un local.

Local

El CCL estrena local. L’espai es troba al número 88 de la Rue de la Semois (L-2533 Luxemburg). Es tracta d’uns baixos a l’entrada del parc de la Pétrusse per la Rue d’Anvers (on es creua amb la Rue de la Vallée i, és clar, amb la Rue de la Semois). En els darrers anys, el local havia estat ocupat per una perruqueria. Ho podeu veure en el mapa de Google:


Mostra un mapa més gran

Comptar amb una seu física permetrà organitzar una nova paleta d’activitats: concerts de petit format, exposicions, cursos, esplai infantil, cercle de lectura, cursos i competicions de botifarra, etc. També comptarem amb una biblioteca permanent. Si teniu idees, no dubteu a fer-nos les arribar.

D’altra banda, tingueu present que, per poder oferir tot això, us necessitem més que mai. Per tant, aprofitem per fer una crida als voluntaris que vulguin ocupar-se durant una hora mensual d’assegurar l’obertura del local o que s’ofereixin per animar alguna activitat.