Publicat el

19 de desembre: festa del tió

S’acosta Nadal i és, per tant, un bon moment per fer una festa amb la mainada. En concret, una festa molt nostrada que permet mantenir les tradicions catalanes i del Centre Català: la Festa del Tió. Enguany cau el diumenge 19 de desembre i hi esteu tots convidats.

tio4

Aquesta festa inclou cançons, balls, contes, regals, berenar (per a petits i grans) i l’animació de Noè Rivas per tal que tothom s’ho passi d’allò més bé. Tindrà lloc, doncs, diumenge 19, a partir de les quatre de la tarda, a la sala de festes del Centre Convict (5, avenue Marie-Thérèse; Luxembourg Ville). El preu de la festa és de 12 euros.

Tenint en compte les necessitats d’organització, és imprescindible inscriure’s per participar. Ho podeu fer escrivint a la nostra adreça o bé trucant al 621788875 (Jordi Gairín). Us agrairem que confirmeu la vostra assistència abans de dijous 16 de desembre.

I, si no ens veiem, bon Nadal!