Publicat el

7 de febrer: Bicicleta, cullera, poma

A les 21.30 de dilluns 7 de febrer, podreu assistir a la projecció del documental Bicicleta, cullera, poma, en la segona sessió del XVIII Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg.

Bicicleta, cullera, poma

Aquesta pel.lícula té dos grans protagonistes: l’exalcalde de Barcelona i expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall i l’alzheimer, la malaltia que se li va diagnosticar el 2007, poc després d’haver abandonat la política activa. Aquest film esdevé un testimoni excepcional de la lluita personal i familiar contra la malaltia. Mostra, amb intel.ligència, sinceritat i humor, la lluita personal i quotidiana d’aquest pacient tan especial.

Un film dur però optimista dirigit per Carles Bosch, el director de l’aclamat documental Balseros (nominat a un Oscar). El CCL el presentarà en col.laboració amb Alzheimer Europe i Association Luxembourg Alzheimer. Per al total del cicle comptem amb el suport de Catalan Films and TV, Transports Fernández, la Secretaria d’Exteriors de la Generalitat de Catalunya i l’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg.