Publicat el

Recordatori: inauguració, conferències, calçotada

Us recordem que avui, 25 de març, a les 18.30, a l’abadia Neumünster, tindrà lloc la inaguració de l’exposició d’il.luminacions obra de Jean-Jacques Laigre a partir del Llibre d’Amic e Amat de Ramon Llull.

Tampoc heu d’oblidar que dissabte, 26 de març, a les 18.00, tenim prevista la primera xerrada literària a la nova seu del Centre Català. Josep Sampera, president de la Fundació Palau, ens parlarà del poeta català Josep Palau i Fabre, i la gran actriu Gemma Reguant ens llegirà alguns dels poemes d’aquest gran autor.

Com ja sabeu, a més, diumenge 27 se celebrarà la calçotada. Serà al local dels Scouts (FNEL) de Belair-Merl, al número 38A de la Rue des Celtes, com l’any passat. Aquí teniu el mapa per trobar-lo:

Començarà a les 13.00. Estigueu atents al canvi d’hora oficial la nit entre dissabte i diumenge.

Una mica més enllà, dimecres 30, tindrem una tercera conferència del cicle sobre política que vam iniciar a finals de l’any passat. En aquesta ocasió ens visitarà l’eurodiputat Ramon Tremosa, que acollirem a la nova seu del CCL.

Divendres 1 d’abril s’inicia el cap de setmana del Printemps des poètes amb una festa poètica a la seu del CCL i continuarà dissabte i diumenge a Neumünster i a la galeria Simoncini de Luxembourg Ville. El representant català de l’edició d’enguany serà el poeta i pintor Narcís Comadira.

Totes aquestes activitats serveixen per destacar com es mereix l’obertura del local del Centre Català. Rebreu més informació oportunament.