Publicat el

30 de març: conferència de Ramon Tremosa

Aquest any 2011 es presenta com a un any important per a la política catalana i espanyola. Per parlar-ne el Centre Català de Luxemburg va iniciar l’any passat un cicle de debats on representants de formacions polítiques ens exposen els seus punts de vista sobre la situació actual. Com sabeu, vam comptar amb Oriol Junqueras (ERC) i Manel Bargalló (RCat) al mes de novembre.

Ramon Tremosa

Ens complau doncs convidar-vos a la tercera conferència d’aquest cicle amb Ramon Tremosa, diputat al Parlament Europeu per Convergència i Unió. Professor titular del Departament de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona. Interessat per l’economia regional i la política monetària, ha publicat diversos articles en revistes acadèmiques tant nacionals com internacionals. És autor de diferents llibres que parlen sobre política econòmica catalana. Hi destaquen Catalonia, An Emerging Economy (2010), Catalunya, país emergent (2008), Catalunya serà logística o no serà (2007), Estatut, aeroports i ports de peix al cove (2006) i Estatut de Catalunya, veritats contra mentides (2005). És coautor de L’espoli fiscal. Una asfixia premeditada (2004), Polítiques públiques: una visió renovada (2004) i Competitivitat de l’economia catalana en l’horitzó 2010: Efectes macroeconòmics del dèficit fiscal amb l’Estat espanyol (2003).

La conferència se celebrarà el dimecres dia 30 de març de 2011 a les 19.15 hores a la sala de conferències del Centre Català de Luxemburg (88, Rue de la Semois, Luxembourg Ville) i anirà seguida d’un sopar-debat a partir de les 21.30 hores. És imprescindible reservar per a aquest sopar/debat a l’adreça de contacte o al telèfon (00352) 691425565.

La quarta conferència del cicle està prevista per al mes de maig amb l’eurodiputat Santiago Fisas (del Grup Parlamentari Popular).