Publicat el

1 d'abril: nit de poesia

Divendres 1 d’abril s’inaugura un cap de setmana ple de poesia a Luxemburg. És a dir, comença el Printemps des poètes. Aquesta manifestació se celebra des de fa més de vint anys en els països francòfons del món. A Luxemburg celebra enguany la seva sisena edició. El Centre Català hi col.labora amb la participació del gran poeta Narcís Comadira.

Narcís Comadira

Per tal de començar amb bon peu, proposem un sopar poètic a la seu del Centre (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville). El programa consistirà en un sopar, patrocinat per l’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg, que anirà seguit per la lectura de poemes de dos participants al Printemps: Narcís Comadira i Vicente Cervera (convidat també per l’Ambaixada).

Narcís Comadira és poeta, dramaturg, pintor i traductor. La seva lírica, mitjançant formes clàssiques, tendeix vers la contemplació, la reflexió i la ironia. Ha publicat una vintena de títols i ha obtingut premis prestigiosos com el Serra d’Or, el Lletra d’Or i el Ciutat de Barcelona. Els seus versos s’han traduït a diversos idiomes, per exemple, al francès. La seva obra pictòrica, d’altra banda, ha estat protagonista de nombroses exposicions.

La festa s’iniciarà a les nou del vespre. Us preguem de reservar si voleu venir a sopar (a l’adreça de contacte o al telèfon 691312193). Tenint en compte la capacitat limitada del local, només acceptarem les trenta primeres reserves.

Us recomanem fer un cop d’ull al programa complet del Printemps des poètes.