Publicat el

1-3 d'abril: Printemps des poètes

Us recordem que divendres, dissabte i diumenge tindreu ocasió de seguir el Printemps des poètes, manifestació poètica que marca l’inici de la primavera a Luxemburg.

PPL2011_affiche

Dissabte tarda i vespre a l’abadia de Neumünster i diumenge al matí a la galeria Simoncini (rue Notre Dame, prop de la Catedral), podreu escoltar recitar grans poetes d’arreu del món: Amadeu Baptista, Tahar Ben Jelloun, Elio Pecora, John Deane, André Velter i molts altres. Per part catalana, comptarem amb el gran poeta (i pintor) Narcís Comadira.

Cada actuació inclou intervals musicals i un ambient especial.

Us recordem que fins al 10 d’abril podeu veure l’exposició sobre el Llibre d’Amic e Amat a l’abadia de Neumünster. No oblideu tampoc que el proper esdeveniment poètic del Centre Català tindrà lloc el dia 3 de maig a la Kulturfabrik d’Esch-sur-Alzette. Aquell dimarts al vespre, tindreu ocasió d’escoltar els poetes Jaume Pont, Josep Maria Sala Valldaura i Jordi Virallonga. No menys interessant serà l’acompanyament musical de Francesc Marco. L’altre convidat serà el bon vi català. Ambdues activitats es consideren “perifèriques” del Printemps des poètes.