Publicat el

Repercussions de les darreres activitats

Si feu clic a l’enllaç correcte de la columna de la dreta d’aquesta pàgina, a la secció de Fotos, podreu veure algunes de les fotos dels tres esdeveniments que van marcar la inauguració del local del CCL: la festa d’inauguració, el vernissage de la mostra sobre el Llibre d’Amic e Amat i la conferència de Josep Sampera. Les fotografies són obra del fotògraf luxemburguès Sam van Maris.

Dos diaris de l’emigració espanyola es van referir a la novetat del local:

També tenim fotos de la calçotada, que penjarem ben aviat.

Finalment, podeu veure aquí mateix alguna foto de la conferència de l’eurodiputat Ramon Tremosa (fotos de Jordi Gairín):

Recordeu que tenim en curs l’exposició de monotips, de Sílvia Martínez Palou, i que el 3 de maig tindrà lloc un recital de poesia catalana a la Kulturfabrik d’Esch-sur-Alzette (amb banda sonora de Francesc Marco i Jiri Slavik).