Publicat el

27 de maig: companyia de dansa CobosMika

Us informem que el Dantz festival Lëtzebuerg ha convidad, per a l’edició 2011, la companyia catalana de dansa contemporània CobosMika Company, que presenterà l’espectale «HIDDEN / CHOICE».

Serà el 27 de maig a les 20.15 al CarréRotondes (RUE DE L’ACIERIE 1; L-1112 LUXEMBOURG)

La companyia, creada l’any 2000 per Olga Cobos i Peter Mika després d’haver treballat com a ballarins a companyies com Rui Horta S.O.A.P Dance Theatre (Frankfurt) o Russell Maliphant Company (Londres), es caracteritza pel seu llenguatge coreogràfic agosarat, explosiu i virtuós, que barreja la dansa amb la improvisació i incorpora elements que provenen de les arts marcials i el teatre físic.

Actualment la CobosMika Company compta amb 20 coreografies pròpies i ha guanyat premis de renom com el Primer Premi al millor treball coreogràfic Robin Howard Foundation de The Place de Londres (2002) i el Primer Premi al millor treball coreogràfic Fördertanz Preise de Munich (2003).

És companyia resident a Palamós, on realitza múltiples activitats.

Bitllets i reserves a:
Tel: 00352 40 45 69
Mail: info@danzfestival.lu